Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Stem Op Molen De Berk In Veenpark

Stem op molen De Berk in Veenpark!

Breng uw stem uit en help De Berk winnen!

Molen De Berk, een icoon in het Veenpark, is genomineerd voor de prestigieuze prijs 'Mooiste molen van Nederland'. Breng vandaag nog uw stem uit en help De Berk winnen!

Molen De Berk is een prachtig voorbeeld van Nederlands erfgoed. Deze molen, gebouwd in 1648, is een van de oudste en best bewaarde molens in het land. De molen is een belangrijk onderdeel van het Veenpark, een openluchtmuseum dat het leven in het Nederlandse veengebied in de 19e eeuw laat zien.

Molen De Berk is genomineerd voor de prijs 'Mooiste molen van Nederland' vanwege zijn historische waarde, architectonische schoonheid en educatieve waarde. De molen is een populaire toeristische attractie en wordt gebruikt voor educatieve programma's over de Nederlandse geschiedenis en cultuur.

U kunt uw stem uitbrengen op Molen De Berk via de website van de Nederlandse Molenstichting. Stemmen kan tot en met 31 oktober 2023. De winnaar wordt bekendgemaakt op 1 november 2023.

Breng vandaag nog uw stem uit en help Molen De Berk winnen! Uw stem telt!

Hoe u uw stem kunt uitbrengen

  1. Ga naar de website van de Nederlandse Molenstichting: https://www.molens.nl/
  2. Klik op de link 'Stem op de mooiste molen van Nederland'
  3. Zoek naar Molen De Berk en klik op de knop 'Stem'
  4. Vul het formulier in en klik op de knop 'Verzenden'

Breng ook uw stem uit op molen De Berk in het Veenpark!

Molen De Berk is een belangrijk onderdeel van het Veenpark. Door op De Berk te stemmen, helpt u niet alleen de molen te winnen, maar ook het Veenpark te promoten. Het Veenpark is een prachtig museum dat het leven in het Nederlandse veengebied in de 19e eeuw laat zien. Het museum heeft een grote collectie historische gebouwen, waaronder molens, boerderijen en scholen. Het Veenpark is een geweldige plek om te bezoeken voor gezinnen, scholen en iedereen die geïnteresseerd is in Nederlandse geschiedenis en cultuur.

Breng vandaag nog uw stem uit op Molen De Berk en help het Veenpark te promoten!


Comments